Kenmerken van de cursussen Spaans in Valencia

Onze school in Valencia ligt midden in het centrum van de stad, op slechts enkele minuten lopen van de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten. De school heeft 10 ruime en luchtige klaslokalen, die beschikken over de nieuwste instrumenten in het thema van het leren. Alle klaslokalen zijn voorzien van airconditioning en er is zelfs een eigen terras waar men kan uitrusten. Studenten hebben ook toegang tot de bibliotheek, videolokaal, een gemeenschappelijke ruimte en een lokaal waar men op internet kan.

Onze Spaanse cursussen zijn ontworpen om een goed niveau te bereiken in een zo kort mogelijke tijd. Wij moedigen onze studenten aan zodat men volledig wordt ondergedompeld in de Spaanse cultuur en levensstijl. Al onze docenten zijn afgestudeerd en hebben een lange ervaring in het lesgeven van het Spaans als vreemde taal. De lessen zijn gebaseerd op een grote variëteit aan leermiddelen en ook op buitenschoolse activiteiten ontworpen voor de studenten om het Spaans te oefenen, niet alleen in de klas, maar ook in het dagelijks leven. We zoeken huisvesting voor de studenten, zoals in een gastgezin of in een studentenresidentie.

Methodologie

Onze cursussen zijn ontworpen om studenten te helpen met het verbeteren van hun spreekvaardigheid in het Spaans. Onze docenten zijn zeer ervaren in het onderwijzen van het Spaans als vreemde taal en helpen de studenten om zo snel mogelijk een goed niveau te bereiken. Hoewel de grammatica centraal blijft staan bij onze lesmethoden, de oefeningen en activiteiten zijn bedoeld om studenten te leren de grammatica in elke situatie van het dagelijks leven te gebruiken. Deze moderne aanpak van de studie van de taal zorgt ervoor dat de studenten een goede basis in grammatica en communicatieve vaardigheden hebben, die men nodig heeft om hun Spaanse meteen te gebruiken. We weten dat verschillende studenten verschillende eisen hebben, en daarom organiseert men de lessen zo, dat die aan alle eisen voldoet.

Alle lessen worden in het Spaans gegeven en duren 55 minuten. Elke groep bestaat maximaal uit 10 studenten, dit betekent dat de leraar de kans heeft om elke student persoonlijk te helpen met hun individuele eisen. Dit is een groot voordeel bij het leren van een nieuwe taal.

Niveaus

Onze cursussen zijn verdeeld in 6 verschillende niveaus van beginners tot gevorderd volgens wat de capaciteiten van de studenten zijn. De lessen zijn gebaseerd op de normen die door het programma van het Cervantes Instituut zijn vastgesteld, die de richtlijnen van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen volgen.


Materialen

In de klas gebruikt men tekstboeken van de school en ander soort materiaal wat door de docenten is voorbereid. De prijs van de cursus is inclusief de kosten van het eerste tekstboek en al het andere materiaal dat men in de klas gebruikt. Hoewel, de studenten zullen een ander tekstboek moeten kopen als ze naar een hoger niveau gaan. In de bibliotheek van de school zijn er enkele kopieën die men kan lenen, net zoals een groot aanbod van ander materiaal die de studenten kunnen gebruiken.


Test

Één keer aangekomen bij de school, zullen de studenten een gesprek met de directeur hebben en later moeten ze een niveautest uitvoeren. Wanneer men de test heeft nagekeken, verdeelt men de studenten in groepen volgens hun niveau. Als de student denkt dat de cursus te makkelijk of moeilijk voor hem/haar is, kan men van niveau wisselen, maar waarschijnlijk tot een paar dagen vanaf de start van de cursus. Elke maand zal er een test worden gedaan, zodat de docenten hun vooruitgang kan controleren.


Certificaat

Aan het eind van hun verblijf, zullen de studenten een certificaat van deelname aan de cursus en een gedetailleerd verslag ontvangen over de behaalde vorderingen in elk gebied van de studie. Het certificaat geeft de cursus die men heeft voltooid weer, het aantal lesuren en het niveau van het Spaans wat men heeft bereikt.


Docenten

Al onze docenten zijn afgestudeerd in Spaanse Filologie, ze hebben ervaring en zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van buitenlandse studenten. Ze gebruiken moderne materialen en methodes en ze zorgen ervoor dat de lessen interessant en vermakelijk zijn.


Activiteiten

Het programma van activiteiten en excursies zult u helpen de Spaanse cultuur, het open karakter van de Spanjaarden en de feestelijke sfeer van onze stad te ontdekken. Het is de perfecte aanvulling op de cursussen, het biedt u de mogelijkheid om de taal in reële situaties te oefenen en nieuwe mensen te ontmoeten.
De kosten van de cursus omvat vier sociale activiteiten per week, waaronder rondleidingen door de stad, uitwisselingen met Spaanse studenten, barbecues, danslessen, films, clubs en afscheidfeesten..
Valencia biedt u vele mogelijkheden om te sporten. Vlakbij de school zijn er sportfaciliteiten, waar men kan tennissen, basketballen, voetballen, squashen, aerobics, fitnessen, steppen.

Het complete programma van activiteiten bevat:

Join Spaanse cursussen academisch jaar in Spanje Prijzen berekend cursussen