Excursies

Excursies met UNIVERSPAIN

Salamanca ligt in een welvarende regio met prachtige landschappen, in het zuiden de mooie en hoge bergen van Gredos en de Peña de Francia, in het noordwesten een diepe kloof van graniet (Los Arribes) met de rivier Duero en die fungeert als een grens met Portugal en in het oosten, tussen de wateren van de rivier Tormes en de Tajo, vindt men weilanden en ingesloten gebieden van eiken, waar stieren grazen.

Ávila (stad op de werelderfgoedlijst sinds 1985) met zijn muur, Zamora en Valladolid (voormalig Spaanse hoofdstad) zijn de volgende meest belangrijke plekken.

In Universpain zijn we ons bewust van de interesse van onze studenten voor de geschiedenis, monumenten en landschappen, daarom organiseren wij in het weekend dagtochten naar deze plaatsen.

Ook kunt u steden bezoeken als Segovia, Toledo, Madrid, Cáceres ...

Voor groepen organiseert onze school excursies van meer dan één dag naar deze en andere bestemmingen. Universpain is verantwoordelijk voor het vervoer en de accommodatie die het beste past bij de behoeften van de groep, het reserveren van kaartjes voor musea, het inhuren van toeristische gidsen...

De excursies, waarvoor de student een vergoeding moet betalen, vindt alleen plaats indien er een minimum aantal ingeschreven studenten zijn.

Alle geplande activiteiten voor de maand zijn opgenomen in de belangrijkste deel van Universpain.

Prijzen berekend cursussen academisch jaar in Spanje Join Spaanse cursussen