Conferenties

Conferenties met UNIVERSPAIN

De door Universpain georganiseerde conferenties, net na de Spaanse les, verstrekken een boeiende informatie over de vele aspecten van het hedendaagse en voormalige Spanje. De geografie, de kunst of de geschiedenis van het land worden eenvoudige toegelicht zodat de studenten de rijke Spaanse eigenaardigheden begrijpen.

In deze dagen zullen onze leraren van de Spaanse cultuur de studenten van harte welkom geven in de zaal voor de conferenties om zaken te bespreken, zoals de geschiedenis, de literatuur, kunst en de geografie van het land. Bij elke lezing zal informatie over het onderwerp worden gegeven, vol met allerlei feiten en data. Onderwerpen zoals El Quijote, de Spaanse koloniën in Amerika, Picasso, Dalí of de Spaanse Burgeroorlog zullen worden toegelicht.

Andere dagen, de praatjes in de middag nemen de vorm van een debat in het Spaans aan, over verschillende actuele thema's en historische controverses die op grote schaal besproken zullen worden, waar de studenten vrij hun standpunt kunnen vertellen. Politiek, terrorisme, sociale kwesties en nieuws van de wereld zullen onderwerpen van de discussie zijn, altijd op een beschaafde en respectvolle manier.

Deelname aan deze conferenties en debatten is niet alleen leuk en interessant, maar zal volledig in het Spaans worden uitgevoerd, zodat u uw woordenschat kunt verbeteren en sneller kunt begrijpen wat er gezegd wordt.

Join Spaanse cursussen academisch jaar in Spanje Prijzen berekend cursussen