Cursus Spaans voor toerisme en hotels/restaurants

Universpain biedt deze cursus aan alle werkenden die de structuur van de communicatieve functie willen verbeteren en ontwikkelen, de grammatica en het vocabulaire met betrekking tot de wereld van toerisme en hotel industrie. Professionals zoals gidsen, receptionisten, reisbureaus, leiders van vrije tijd, obers, koks ... dat wil zeggen, mensen in beweging op het gebied van toerisme of die hun studie in dit gebied hebben.

De cursus heeft betrekking op kwesties zoals reserveringen, klantenservice, registratie, vocabulaire, reële situaties in de wereld van het toerisme, telefoongesprekken ...

Deze cursus bestaat uit twee lessen per dag en is een aanvullende cursus op één van de andere cursussen die Universpain aanbiedt. Wij raden aan om deze cursus te combineren met een intensieve cursus Spaans.

In de ontwikkeling van de klassen wordt er rekening gehouden met de taal als communicatie-instrument zodat de student zo snel mogelijk de communicatieve vaardigheden bereikt die nodig zijn om in elk communicatief gebied te kunnen functioneren, in het algemeen en in het bijzonder, gezien de oriëntatie van de handleiding, in bepaalde toeristische wereld contexten. Ook gebruikt men de correcte terminologie uit de wereld van toerisme en de horeca, zodat de student vertrouwt raakt met de juiste inhoud.

Deze cursus stelt aan de student al het noodzakelijke materiaal ter beschikking, zodat u het kan begrijpen, uw mening kunt uiten en in de wereld van het toerisme kunt functioneren vanaf het B1-niveau.

Doelstellingen:

Inhoud:
De lessen zijn gebaseerd op een syllabus die tot doel heeft studenten een goede basis te geven van de grammatica, vocabulaire en de Spaanse cultuur en maatschappij, door middel van mondelinge en schriftelijke activiteiten, evenals oefeningen in begrip.

De eenheden zijn georganiseerd volgens het volgende schema

Case studies: de reservering, taken van de receptie, service en kas facturering, telefoon, klantenservice.

Prijzen berekend cursussen Join Spaanse cursussen academisch jaar in Spanje