Cursus Spaans voor stewardessen

Deze cursus is gericht op alle werkende die hun Spaanse grammatica en communicatievaardigheden willen verbeteren en ontwikkelen, met een speciale focus op de luchthaven industrie. Dit is een cursus speciaal ontworpen voor stewardessen die hun niveau Spaans willen verbeteren of perfectioneren.
In de cursus worden onderwerpen behandeld zoals reserveringen, facturering, klantenservice, eerste hulp, registratie, specifieke woordenschat, reële situaties...
Deze cursus geeft de studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om te begrijpen en te reageren op situaties die vaak ontstaan bij de luchthaven industrie en brengt studenten tot niveau A2. Het zorgt ervoor dat de studenten zo spoedig mogelijk de communicatieve vaardigheden bereiken op elk algemeen communicatief gebied, en vooral in bepaalde contexten van de wereld van de commerciële luchtvaart.

Doelstellingen:

Inhoud:

De lessen zijn gebaseerd op een syllabus die tot doel heeft studenten een goede basis te geven van de grammatica, vocabulaire en de Spaanse cultuur en maatschappij, door middel van mondelinge en schriftelijke activiteiten, evenals oefeningen in begrip. De eenheden zijn georganiseerd volgens het volgende schema:

Prijzen berekend cursussen Join Spaanse cursussen academisch jaar in Spanje