Bijscholingscursus voor Spaanse docenten

Universpain biedt een bijscholingscursus voor leerkrachten Spaans met de bedoeling dat alle werkenden in het Spaanse onderwijs nieuwe taal en didactiekvaardigheden verwerven die zij in hun eigen klas kunnen toepassen.

Daarom zal de cursus hun voldoende kennis in de methodologie geven, het gebruik van de nieuwste technologieën in het taalonderwijs en de ontwikkeling van de belangrijkste grammaticale en taalkundige begrippen.

Doelstellingen:

Inhoud:


De workshops die het blok "het onderwijzen van de Spaanse taal" bevatten zorgen voor een grondige analyse van de belangrijkste vaardigheden die het gebruik van een taal mogelijk maken. Men leert, produceert en ontwikkeld innovatieve methodologische manieren om de taalvaardigheden van de student Spaans te verbeteren.

Men zal zorgvuldig de verschillende soorten oefeningen analyseren, die de grootste Spaanse handleidingen bevatten, in aanvulling op de analyse van de beste manieren om de studenten kennis te laten maken met de belangrijkste taalkundige contexten.

De literatuur workshops hebben twee doelen: de leerkrachten in contact brengen met de actuele Spaanse teksten en het analyseren van het belang van de literatuur in het algemeen en vooral gericht op kinderen en jongeren. De literaire teksten als een leerinstrument, de verwerving van de woordenschat en grammaticale structuren zullen op grote schaal in dit blok bestudeerd worden.

In het derde blok zal de leraar nieuwe audiovisuele ondersteuningen ontdekken die in het taalonderwijs van groot belang zijn en men zal in de klas debatteren over hun rol en het leerproces, zoals zijn relatie tot het begrijpend luisteren, de perfectie van de uitspraak, enz. De nieuwe technologieën zijn nieuwe middelen voor een taak net zo oud als het leren en het onderwijzen van een taal. De workshops die in dit blok plaats zullen vinden zal de toegang tot alle van hen vergemakkelijken.

Het laatste blok laat de leraar de kennis van de grammatica en conversaties onthouden en verbeteren, die nodig zijn voor het beheer van de taal. Deze workshops zullen alleen de meest complexe grammaticale aspecten aanpakken die veel problemen voor de studenten veroorzaken en men zal een studie doen over de beste manieren om deze essentiële grammatica punten aan te pakken.

Er zullen diverse didactiek hoofdstukken worden ontwikkeld met behulp van technische en audiovisuele middelen en grammaticale en methodologische kennis die men in het voorgaande blokken heeft ontdekt.

Deze cursus die Universpain aanbiedt heeft twee hoofddoelstellingen:

Voor accommodatie tijdens uw verblijf in Salamanca, raadpleeg onze accommodatieprijzen.

WEKEN LESSEN EURO
2 40 560
academisch jaar in Spanje Join Spaanse cursussen Prijzen berekend cursussen