Speciale cursussen Spaans in Spanje

Spaans is de tweede meest gesproken taal in de wereld. 500 miljoen mensen gebruiken het als officiële taal, maar er zijn miljoenen mensen die het als tweede of derde taal gebruiken. U kunt Spaans in Zuid-Amerika, de Filippijnen en zelfs in sommige Afrikaanse landen, zoals Guinee spreken. In landen zoals de VS, is Spaans al de tweede meest gesproken taal en sommige staten zijn echt tweetalig. Interesse in de Spaanse taal groeit en ongetwijfeld zal de XXI eeuw de eeuw van het Spaans zijn.

Met deze gegevens, is het geen wonder dat het Spaans een groeiende aanwezigheid in de wereld van de business, communicatie en toerisme heeft en er zijn vele werkenden in deze gebieden die gespecialiseerde cursussen Spaans nodig hebben.

Universpain is zich ervan bewust dat de behoeften van de studenten niet altijd hetzelfde zijn en dat een aanzienlijk aantal studenten een speciale invalshoek in hun klassen nodig hebben. Voor degenen die behoefte hebben aan een specifieke cursus Spaans, biedt onze school enkele speciale cursussen om op een praktische manier te leren en hun Spaans te verbeteren.

In kleine groepen is het de bedoeling dat de student vanaf de eerste dag in de praktijk brengt wat men leert, daarom heeft Universpain een syllabus ontwikkeld die veel belang hecht aan de praktijk.

Deze cursussen hebben een duidelijk tijdschema, daarom is het noodzakelijk om met de secretaris van de school te overleggen over de beschikbaarheid en de data.Startdata

 • Bijscholingscursus voor Spaanse docenten:

  23-27 juni
  21-25 juli
  24-29 augustus
  09-12 september

 • Cursus Spaans voor de gezondheid-
  en sociale zorg:

  13 - 24 januari
  10 - 21 november

 • Cursus Spaans voor 50-plussers:

  2 - 13 juni
  1 - 12 september

 • Business cursus:

  15 - 26 september,
  27 oktober - 7 november

 • Cursus Spaans voor stewardessen:

  7 - 17 januari
  13 - 24 oktober

 • Cursus Spaans voor toerisme en hotels/restaurants:

  12 - 23 mei
  16 - 27 juni

academisch jaar in Spanje Prijzen berekend cursussen Join Spaanse cursussen