Cursus Spaans van huis uit

De cursus Spaans van Universpain vanaf huis bestaat uit het verzenden van een pakket van lessen, speciaal ontworpen door onze Spaanse docenten, zodat je in je eigen klas jezelf aan het leren van het Spaans kan toewijden, je kunt zelf de tijd en ritme van het leren bepalen.
Na dit, zal je 45 minuten exclusieve begeleiding met een van onze docenten hebben, waarmee je de aspecten die je nodig hebt bespreekt, oefeningen verbeterd, vragen beantwoord... De docent zal je graag helpen en de eventuele grammaticale problemen die je hebt oplossen.
Elke les is individueel en uniek, dit betekent dat alleen de leraar en u zult deelnemen aan de conferentie. De duur van deze les is 45 minuten. De conferentie moet ten minste 24 uur van tevoren worden geboekt. Het gesprek is inbegrepen in de prijs van de les (zie voorwaarden)
Voorwaarden: De conferentie vindt plaats via de huistelefoon of Skype. De telefoontjes via de mobiele telefoon zijn niet inbegrepen.

Hoe werkt het?
Je moet je inschrijven op de website. Daar vindt je de niveautest online, die je moet invullen (niet noodzakelijk indien beginners niveau).
Daarna, zal Universpain contact met je opnemen per telefoon of via een e-mail om uw boeking te bevestigen en geeft details over de betaling. Na het maken van de betaling, zullen wij je het pakket met de lessen die je hebt aangevraagd e-mailen.
Vanaf dit punt, bepaal je wanneer je wilt studeren, oefeningen maken en wanneer je de tutorles met je begeleider wilt ontvangen. U moet dit ten minste 24 uur van tevoren melden (begeleiding afhankelijk van beschikbaarheid).
Tijden: van 9:00 t/m 19:00 (GMT + 1) maandag t/m vrijdag.

Prijzen:


Wat houdt het in?

academisch jaar in Spanje Join Spaanse cursussen Prijzen berekend cursussen