Cursussen Spaans voor groepen

Onze school is gespecialiseerd in het organiseren van speciale cursussen voor groepen, zowel voor beginners niveaus als voor diegenen die hun Spaans willen te verbeteren. Deze specifieke cursussen kunnen van een week tot drie maanden duren.
Het belangrijkste doel van deze cursussen is te voldoen aan de specifieke behoeften van de groep, de grammaticale eenheden zijn flexibel en gestructureerd in verschillende blokken in overeenstemming met de beschikbare tijd en het tempo van de studenten zelf. Zich ervan bewust dat deze groepen hun studie tijd maximaal willen benutten, Universpain plant een reeks volledige activiteiten om zijn culturele en recreatieve diensten te voltooien.
Deze vooraf geprogrammeerde buitenschoolse activiteiten zijn bedoeld om de cultuur en de gewoontes van Spanje te leren kennen. We spreken over rondleidingen, workshops, lezingen over geschiedenis, kunst, literatuur ...
Elk moment, afhankelijk van de beschikbaarheid, kan Universpain activiteiten organiseren die de groep specifiek interesseren. Universpain organiseert excursies naar andere attracties. Wij zorgen voor alles wat nodig is om de reis te organiseren, het vinden van de meest geschikte transport naar de behoeften van de studenten, het zoeken en boeken van de accommodatie, het reserveren van tickets voor musea, het inhuren van gidsen ...
Onze school zorgt voor een welkomstfeest, zodat de leerlingen en leerkrachten elkaar leren kennen vanaf de eerste dag en zodat ze een eerste contact met het school team hebben. Op dezelfde manier, wordt er een afscheidsfeest georganiseerd wanneer de groep zijn verblijf bij ons beëindigd.

Universpain werkt momenteel met scholen, hogescholen en universiteiten in Duitsland, België, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Als je denkt dat je leraar of uw klas geïnteresseerd zijn in het maken van één van deze reizen, kunt u contact opnemen met het schoolbestuur, deze zal u binnen 48 uur op de hoogte brengen van de programma-inhoud en kosten. Universpain heeft een lijst met speciale prijzen voor groepen.

Join Spaanse cursussen academisch jaar in Spanje Prijzen berekend cursussen