Cursus Spaans voor de gezondheid- en sociale zorg

Universpain biedt deze cursus aan al die werkenden die de structuren van de communicatieve functies, de grammatica en de vocabulaire in verband met de wereld van de gezondheidszorg willen verbeteren en ontwikkelen
In de cursus bestudeerd men zaken als de specifieke vocabulaire, patiëntenzorg, klinische rapporten, reserveringen, check-ups, reviews, reële situaties in de wereld van de gezondheidszorg, telefoon gesprekken ...
De lessen zijn erg praktijk gericht, zodat de student snel de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om elke communicatieve situatie aan te pakken te bereiken en in het bijzonder betreft de gezondheid wereld.
Deze cursus stelt aan de student alle benodigde apparatuur ter beschikking, zodat hij het kan begrijpen, zijn mening kan uiten en zich op dit gebied kan ontwikkelen vanaf niveau B2.

Doelstellingen:

Inhoud

De lessen zijn gebaseerd op een syllabus die tot doel heeft studenten een goede basis te geven van de grammatica, vocabulaire en de Spaanse cultuur en maatschappij, door middel van mondelinge en schriftelijke activiteiten, evenals oefeningen in begrip.
De eenheden zijn georganiseerd volgens het volgende schema:

academisch jaar in Spanje Join Spaanse cursussen Prijzen berekend cursussen