Business Cursus Spaans in Salamanca

Universpain biedt de Business cursus Spaans aan alle werkenden die de structuur van de communicatieve functies, de grammatica en het specifieke vocabulaire gerelateerd aan het bedrijfsleven willen verbeteren en ontwikkelen. Dit is een cursus speciaal ontworpen voor mensen die zich in het zakenleven bevinden of waarvan hun studies op dit gebied is gericht.

Tijdens de cursus zal men zaken behandelen als arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, specifieke vocabulaire, de registratie, het analyseren van balansen, overeenkomsten, reële situaties in de wereld van het bedrijfsleven, enz.

Deze cursus bestaat dagelijks uit twee lesuren en is een bijkomende cursus bij elk van de andere cursussen die Universpain aanbiedt. Wij adviseerden om deze cursus te combineren met de intensieve cursus Spaans en het af te sluiten door het business examen Spaans te maken van de Kamer van Koophandel in Madrid.

Bij de ontwikkeling van de lessen hebben ze rekening gehouden met de taal als communicatie-instrument, zodat de studenten zo spoedig mogelijk de communicatieve vaardigheden bereiken, die nodig zijn om te functioneren in elk communicatief gebied, in het algemeen en in het bijzondere, gezien de oriëntatie van het studieboek, in bepaalde contexten in de wereld van het bedrijfsleven. Het heeft ook gebruik gemaakt van de typische terminologie in de wereld van het bedrijfsleven, zodat de student vertrouwd raakt met de juiste inhoud.
Deze cursus stelt aan de student alle benodigde materiaal ter beschikking, zodat u kunt begrijpen, uw mening uiten en functioneren in de zakelijke wereld vanaf niveau A1.

Doelstellingen:

Inhoud:

De lessen zijn gebaseerd op een syllabus die tot doel heeft studenten een goede basis te geven van de grammatica, vocabulaire en de Spaanse cultuur en maatschappij, door middel van mondelinge en schriftelijke activiteiten, evenals oefeningen in begrip.

De eenheden zijn georganiseerd volgens het volgende schema:

WEKEN LESSEN EUROS
2 40 512
Prijzen berekend cursussen academisch jaar in Spanje Join Spaanse cursussen