Cursus Spaans voor 50-plussers

Tijdens onze ervaring in het Spaans lesgeven aan buitenlanders, vonden we dat de behoeften en doelstellingen van onze studenten niet in alle gevallen hetzelfde zijn.
Daarom heeft Universpain een specifieke cursus ontworpen voor de vijftig -plussers(hoewel ze kunnen deelnemen aan de andere juniorstudenten als ze dezelfde doelen delen) rekening houdend met de specifieke behoeften van deze leerlingen.
Onze belangrijkste doelstelling is het voorbereiden en het ondersteunen van de studenten zonder te vergeten dat het leren niet alleen gebaseerd zijn op de lessen en de methodologie. Een taal leren is veel meer dan het leren van de regels en grammatica, de sfeer waarin de lessen zich bevindt is essentieel.

Noodzakelijk niveau :
Een ideale cursus voor studenten die een basiskennis van het Spaans hebben en die definitief willen uitbreiden hun kennis van:

Gevorderd niveau :
Een Spaanse student die in staat is goed te communiceren in deze taal, maar dat het u interesseert dit meer te verdiepen en het vloeiend te beheersen, u kunt dit niveau om te bereiken:

Prijzen berekend cursussen Join Spaanse cursussen academisch jaar in Spanje