Malaga Gids

Malaga is een bruisende stad aan de rand van de Middellandse Zee.

Elk jaar komen er duizenden bezoekers om te genieten van de zandstranden van Malaga en om de frisse zeelucht in te ademen.

Er is niets beters dan een wandeling langs de promenade en het zoeken van de zee. En als u besluit om de weg te nemen die leidt naar de oude vesting, deze zal u niet teleurstellen. De uitzichten vanaf dit duizenden jarige fort zijn niet hetzelfde.

Studeer Spaans in Malaga. U vindt er prachtige stranden met diverse activiteiten. Het warme klimaat laat u genieten van de zon en de zee voor het grootste deel van het jaar.

Malaga is gelegen in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zeekust bekend als de Costa del Sol. Dit is een van de acht regionale hoofdsteden van Andalusië en de grootste kuststad in het zuiden met ongeveer 600.000 inwoners. Met meer dan 300 dagen zon per jaar, de Costa del Sol garandeert goede weersomstandigheden voor uw vermaak.

Het klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar, heeft een gemiddelde temperatuur van 23 º C (73 º F).

De mensen in Malaga, genaamd Malagueños, zijn bekend om 's nachts uit te gaan voor een praatje, om wat te drinken of uit eten te gaan. U kunt genieten van het nachtleven in Malaga, tapas eten in zijn meest typische bars of dineren in zijn meest beroemde restaurants.

De stad heeft een traditie opgebouwd in de keuken: "Het mediterrane dieet - groenten en fruit uit de Guadalquivir vallei, vis uit de zee van Malaga - een dieet dat heeft gezorgd voor bezoekers in Malaga voor meer dan tweeduizend jaar.

Malaga is niet alleen de zon en het strand. Het is ook een historisch centrum, waar je de rijkdom van verschillende culturen zult ontdekken die gedurende eeuwen in de stad zijn voorbijgekomen. Daarom, maak een wandeling door de straten van Malaga, u zult verrast worden door de Arabische en Romeinse monumenten die hier zijn.

En u kunt genieten van het uitzonderlijke internationale museum van Pablo Picasso, de beroemdste moderne kunstenaar van de wereld die in Malaga is geboren. De permanente collectie vangt de buitengewone visie van Picasso. Meer dan 200 schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, keramiek en grafische werken illustreren zijn lange en vruchtbare carrière, vanaf zijn eerste academische studies tot zijn laatste schilderijen in 1970. Veel van deze werken zijn tentoongesteld op grote schaal, en anderen zijn nooit openbaar gezien.

De Romeinen, en later de Moren, genoten van deze warme wateren en deze prachtige stad. Zelfs vandaag de dag, kunt u nog steeds de resten van gebouwen, monumenten en kerken van deze tijd zien.

De provincie Malaga biedt reizigers een uitzicht op de grote schoonheid van de majestueuze bergen. Maar alleen een bezoek aan Malaga zal niet genoeg zijn! Je moet bezoeken en letterlijk je vergapen aan de wonderen van de nabijgelegen Ronda, Granada, Cordoba en Valencia. "Verlaat Spanje niet zonder ze te bezoeken!".

Join Spaanse cursussen Prijzen berekend cursussen academisch jaar in Spanje